Thursday, May 7, 2009

Salam Ceria!

Menghitung hari...
Detik demi detik...

Hanya tinggal beberapa hari je lagi nih...
semua sahabat2ku semakin gigih berusaha,
ada yg dah makin jarang turun makan, ada plak yg semakin rajin bersenam tiap ptg...hahah :P
dan juga rummie ku yg semakin lewat bgn pagi kerana stay up smpai 2 pg...kan dear..selalu kita sama2 tido awl kn..hehe
apapun, anda semua memang hebat! 

Namun, ada sesuatu yang kian berkurang di waktu2 kritikal macam nih.. apekah mndenye tu??
Inila dia...hahah..

*senyum ke ape ni?*
wee...did u smile today?? kot ye pun susah nak hafal fakta tu,
bawa bertenang dulu :P

*aaa...tidak!!*
ke dah ada yg sakit kepala mcm budak ni??
kot2 la ada yg try run program(SP) tp xmnjdi..hahah

*grrr...sapela cipta rumus2 ni*
ataupun ada sesapa yg xbrjaya mengira menggunakn formula yg diberikn??
salah tekan calculator la tu~

*yieha! best tul cite ni..zzZZz*
ha, ataupun mesti ada yg g sembunyi bwh selimut...
peluk bantal...
n sambung tgk muvi! 

Sesungguhnya ilmu itu adalah harta yg tercicir jadi carilah harta itu sebanyak mungkin....

Namun, setinggi manapun kita berada , sehebat apapun kejayaan kita, sebahagia manapun hidup yang dicari, sekuat apapun usaha yang diletakkan...

Semuanya tidak akan berguna tanpa niat yang tulus untuk mengharap redha Allah ,bukan 'BERJAYA' ataupun 'GAGAL'. 



*Cemerlang, Gemilang, Terbilang!*
Apapun, kita semua mesti terus bersemangat!
mcm baby ni. Yeah, Pasti Boleh! :D

*Cak!*
Dan teruskanlah keceriaan anda! 
(alahai,kecik plak gmbr ni)

*dun worry, be happy~*
Kerana hidup ini indah!
jgn cemarkan hari anda dgn wajah yg kelat & masam2 masin..huk2
be a good girl!

xlarat dah asyik senyum je sambil menaip ni
adeh2.. xpe2,boleh lg ni :D 

Sekian utk kali ini... ^_^

p/s: mari belajar~

13 comments:

busyra said...

nice posting~~

MINDA MELAYU said...

hope your smile never gone......

Nurul Haniza said...

to busyra, thanx!

to minda melayu-> insyaAllah... :)

hidayah Omar said...

waaaaaaa... comey2!! (utk baby2 tu ye.. jgn prasan.. :P) aii, cm nk perli aku jek.. aisey.. hahahha.. ttiba smgt turun hari2.. snyum cek oii! hepi slalu.
~hv a stress free life..~
~chaiyok2!!!!~
~ksian dinner sorg.. lalallala~

hidayah Omar said...

yay! at last, i've managed to leave a comment here.. aisey, internet sengal laa..
~nk eskrem! huhu~
~niza2, bila laaa aku nk ada blog sndiri ek?? hmmm...~
lalalllala~

Muhamad Fairol Izwan said...

Owh2,
anak2 kecil..,
mmg sungguh comel..~

Nurul Haniza said...

to hidayah->aku xckp pape lg dah suh aku jgn prsn..trguris perasaan la gini :P

to fairol-> mmg comel anak2 kecil itu. :)

siddiq said...

hahah...
btol3....
btw, all da best pekse nnt...
seyum sokmo wktu jwb exm k...

~nEeYsA~ said...

ahernya aku jmpa blog ko!
hahaha...

Nurul Haniza said...

to dayah-> wat la blog..bole aku tumpang nyebok.hehe..

to siddiq-> all d best utk siddiq gak :)

to neeysa-> dayang!lmk alu xdgr kbr owh :D

farid_izzat said...

senyum, jgn x senyum..
hahaha

eVy-D-YaNa said...

comeyl nya babies ni smua...
suka2.. :)
tgk dh tersenyum dh..hehe~

hepy2 slalue, niza~

Nurul Haniza said...

to farid-> aok eh, senyum2.iboh x senyum..

to dyana-> bkn diyana mmg salu trsenyum ke? klh sume babies tu tau
hepi salu! ^_^