Sunday, February 7, 2010

Sekali memori tercipta, gembira dikongsi bersama

PETRONITA Dinner 05 Feb 2010

Inilah first performance UTP Gamelan Group untuk semester ni. Walaupun audience tak ramai, persembahan pun cuma dari gamelan & virtuoso, tapi yang tak ramai ni la yang penting, bak kata budak2 ni ''prelude" untuk performance sem depan kat ... (masih dirahsiakan sbb tak tau confirm x..kan3) . Apapun, satu kejutan yang agak besar sebab ingatkan la majlis macam ni mmg formal abis..punyala dup dap dup dap jantung naik stage tengok VIP yg datang. Yang penting, camera banyak tu..hehehe..

Untuk pertama kali jugakla semua nama disebut sorang2, siap ada dlm buku program lagi tu..(oh berlagaknya..nama je ponn..hahaha) Tak kisahla sebab semua orang have fun malam tu dengan audience yang super sporting semua!! I like it soooo much! ^___^

Rehearsal kena sungguh2 sebab main 7 lagu nih + 2 lagu set
Sementara nak tunggu untuk perform lagu seterusnya, kita kena ambil gambar puas2 ye~

Barisan pemain2 baru-first performance diorang nih..anyway, good job adik2! chewah ;P

Senior2 yg baru balik intern-waa..makin matured da sume..hehe~

Sesi bergambar diteruskan..tukar tempat plak sebab diorang dah suruh masuk ikut
makan kat depan ha..yum2

Warga BIS+ ICT..gaya terbaek adalah kak aein..apa agaknya dia cakap huh..~

Bila majlis dah bertukar jadi tak formal..jeng3..dengan penuh keriangan naik atas pentas untuk nyanyi lagu SHA NA NA.. tak boleh lupa bila audience ikut berdiri & menari..best!

Ni plak sesi menari2..boleh nampak tak rektor kat mane.. hehe.. dia gerak2 badan sikit, tepuk2 tgn sikit okela tu..tapi bila bg mic nyanyi kat stage..fuh..dia punya sore...alamak aii...~ ;)


MC pun join gak..tapi teks tetap kat tangan..hahaha

Pic terbaik untuk malam tuh..ngeh3..dah macam akad nikah pun ada... ;P

VIPs
Bergambar ngan Puan Juni, VP ESU... memang peramah~
Kiri Puan Juni, duk tengah wife rektor..pastu yang nak terhimpit tu
President PETRONITA @ Wife Tan Sri Hassan Marican..(dia yang suruh gambar dekat2 tu..hehe)..

Actually, tak rancang last performance nih lepas sesi gambar2, dah tu tengah2 main Puan Sri pun ikut menyelit duk sebelah kak ieja..waaaah,cayalah kak ieja! ^_^
Ehem2..(ni amik dari caption rudy..hehe) ni atas request rektor yg nak bergambar dengan Puan Sri berlatarbelakangkan budak2 gamelan.. ;P

Family Sanggar Kirana 2010 (tiada dlm gambar, rudy & bella). ^__^
mmmuuuahhh!

p/s: untuk camera rudy je dah lebih 200 gambar..galak sgt bergambar ni kenape ha? ish3... ;P

8 comments:

syazwan said...

yaaaaaaaaaaaaaaa.enjoy gler mlm tu!!

AkUaKuLa said...

nice review...haha

RuGGers |8| said...

ha3..
first:dalam bnyk2 kos, ITIS je masuk blog nie..bangge..

2nd: gmbr terbaek, tgk r sape cameraman nye kan..bangger lagi..

3rd: bnyk gile cameraman dlm blog nie..bangge lagi..

he3, ape2 pun..terbukti kite dh overcome something y dlu barrier kt family into something too beautiful to be described by words..another precious moment created with our family kan miss author?? n_n

next on agenda: Performance for Syeikh Muzaffar...

Nurul Haniza said...

tajol2,bwk bertenang.. ;P

akuakula,waa..tau jgak ko tntg kewujudan blog aku ye...hehe

last skli..ehem,ye la dah ITIS paling ramai,dah tu candid byk plak..ngade tul la..

papepun, aku stju, another precious moment created..bak kata daniyal, everlasting memories~ :)

RuGGers |8| said...

kate camera sndri..lalala~~

Nurul Haniza said...

uhuk2..yela2,kalau takde cameraman cam ko,sapela nk amik gmbar kitorang kan..hee~

AkUaKuLa said...

aku bkn nyer bute internet niza oi...tau je korang 2 nyer blog nie...cume x brape nk follow sgt...haha

Nurul Haniza said...

xkate buta pun..rabun sikit je tu..haha ;P