Friday, October 22, 2010

Friday-day


Memang rehat cukup lah hari ni..sehelai kertas pun tak pegang dari bangun pagi sampaila sekarang.ape nak jadik Haniza oii,next week kan banyak lagi test?? alaahh, ingat robot pe (ingat macam Robot Boy dalam citer Playful Kiss tu ke?arrk, kantoi tengok cite tu..tapi xpe,suwittt..hehe). Convo dah setel last week, so takde dah training2 ni lagi,bermakna last la jugak meain untuk sem ni. Lepas intern nanti baru jumpe balik dengan "gambangku sayang". Kat semua alat pun sayang gak.hihihi... Tengok akak2 n abang2 grad rasa nak grad jugak..hepi je muka diorang. mestila happy kan, penat lelah 5 tahun ada hasilnya, bukan sekadar main2 nak kasi perabis duit scholar tu. Kalau masuk sini belajar nak suka2, fail pun xpe, repeat pun xpe, baik bagi kat ramai lagi student yang sungguh2 nak rebut peluang tu. Tapi mana yang dah berusaha cuma keputusan tak memberangsangkan, tu tandanya usaha yang dah sedia ada kena tambah lagi sebab kita sebenarnya boleh lakukan kan. TAHNIAH la untuk mereka2 yang grad haritu. Saye ni dah dua kali convo dapat masuk Chancellor hall tu tengok majlis tapi tak convo2 lagi pun, hehe.. sabar2, 2 tahun je lagi, confirm tak terasa masa berlalu..itulah kata2 dari mereka yang da grad..hmm,baiklah!

Ha, ni esok ada recruitment untuk ambik budak2 baru. Nih copy paste lagi dari Facebook UTP Gamelan Group(sanggar kirana):
INTERESTED TO BE PART OF UTP GAMELAN GROUP MEMBERS?
Come and join us for UTP Gamelan recruitment 2011!

Date: 23rd October 2010, Saturday
Time: 10.00 a.m
Venue: Gamelan room, Block B
Requirement: has taken@currently taking Gamelan II
Contact person: Rifdi 017-2992941 @ aira 019-6635262

please spread the news~ thanks!! see you there!! ^_^


Isnin ni takde kelas kan?kan3? sebab ada EDX la tu..group saye xberjaya masuk..isk3..hehe. ala,xsedey pun sebab tau etp-mate saye semuanye dah buat yang terbaik untuk memastikan project n prototype kami siap. bersyukur sangat dengan group ni yang sangat2 xmemberi masalah dalam memberikan kerjasama dan komitmen diorang semua bagus lah!. ETP 69 owsemm ok! :D
Haniza : tiada dalam gambar(segan).. hehe

p/s: owh, malam esok ada dinner! dah lama xjadi emcee nih :P i loiikkee~ tapi papepun, kena usahakan untuk selsema ni ilang dulu ^^

3 comments:

pESAwah said...

wa au~
1. tahniah graduan2~
2. motivate bile bace kata2 perangsang kau. tapi bile bukak cpdc blank balik.ahah~ :P
3. bye2 gamelan :|
4. jom kite pilih2 bakal2 menantu esok jom. (hahah..recruit budak2 baru)
5. wah cepatnye masa berlalu. nnt da nk grad dah~ waaa :) excited2


p/s: kak, chumillnye blog ni. template baru lagi ke? :E

AkUaKuLa said...

haha...dlm bnyk2 gamba, gamba 2 gak masuk...i loike...=)
amboi ddy, x sabo dah nk dpt menantu...haha

Nurul Haniza said...

wah,,dah macam program cari menantu dh recruitment ni.haha..okeh,generasi2 gambang lepas ni kite target laki plak ye,boleh suh dia ketuk kuat cket :D

go DDy, go CPDc!
p/s:aah, template baru tukar..jeles tengok ko tukar :P

daniyal,dah ni je yg sume wujud kat dalam gambar tu ha.gambar len byk sekerat2 je yg ada,merayau mane ntah ^^