Sunday, October 31, 2010

It's my birthday!

Terlambat beberapa hari untuk post. tapi still nak buat, kira special entry la untuk mereka2 yang telah wish xkisahla through sms, email, or fb! dah 21 tahun rupanya hidup atas muka bumi ni dengan sihat walafiat, dilimpahi kasih sayang dan kegembiraan yang sentiasa ada d sekeliling. kalau ada duka tu perkara biasa la kan, mungkin satu ujian, mungkin satu peringatan supaya jangan terlebih gembira sampai lalai.tapi kadang2 terlupa untuk bersyukur atas semua yang dah diberi. moga mereka yang sentiasa berada di sisi saya terus memberikan peringatn di kala perlu. Alhamdulillah, Thanks semua! ;D

Best Wishes:

wish from my mama (1st msg): Selamat hari lahir! 21 thun sudah anak mama. macam dah tua aje!
(2nd msg): Dah boleh daftar mengundi!
mak aih, banyak lg ucapan len, contohnya: ok,da boleh kawen ke, ape ke, :p ni daftar mengundi jugak mak suruh buat..ish3

"tuhan menjadikan langit indah bukan sahaja untuk direnungi, supaya menambahkan ketaqwaan kepada Nya. lautan juga begitu, kala ilmu manusia dinisbahkan kepada lautan ilmu Nya, ilmu manusia hanyalah umpama buih-buih selepas ombak menghempas pantai :)

selamat hari lahir.. semoga terus menjadi hamba Nya yang solehah, anak yang sentiasa mendoakan kedua ibu bapanya, pelajar yang taat kepada gurunya, dan sahabat yang setia kepada persahabatannya :)

semoga mendapat naungan dan kasih sayang Allah ^__^"


my dear frens, thank for the cake n the hadiah2 yg cumil especially dr ddy. ddy: ko ingat aku celebrate bday ke-12 ea?hehehe. juge 1st time dapat pic, sekarang orang da ubah method utk menyampaikan wish, guna pic je :D

7 comments:

pESAwah said...

haniza mc chemo : hehe. aku suke tgok mende tu. aku tahu senaye dalam diam2 pon ko suke kan? muahahaha~ g la bancuh air sabun yg banyak buih.hehe.
p/s; jgn lupe lagi kurang 2 minggu turn org lain lak :p

Selamat Menjadi Dewasa!!muahs~

AkUaKuLa said...

present dah kasi kn...hehe

Nurul Haniza said...

owh dd, anda juge selamat bakal menjadi dewasa!! :P

ye daniyal, terima kasih! ;)

Nash said...

alamak niza, a.nash lom wish ->
ok, slmt hri lahir, smga diselamatkan dalam segala hal...

Nurul Haniza said...

thank u abg nash! ;)

Azuan Shahri said...

Hepy bestday..Smoga pjg umur & sukses selalu..rajin2 la balik bp.hehehehe..

Nurul Haniza said...

thank u...insyaAllah ada peluang balik lg. ^^