Friday, December 24, 2010

It's weekend again!

hello saturday n sunday! uh oh..Selamat Hari Natal to all my frenz who celebrate it... my rumet Regina and also my ex-rumet Nabila Lau..so korang, hows ur wiken? cuti tiga hari nih..biasa 2 hari tu pun dah rasa panjang, ni kan plak 3 hari..pastu dahla xde sape2 kt rumah..uuuu..kena tinggal sorang2. isk2.. ;P xpe2, bukannye xleh survive kan janji internet ada, makanan ada..heee :D

so far, everything is going well...tempat kerja, kawan2, senior kt tmpt kerja, tempat tinggal, makan minum ok! cuma 2 hari lepas je tertinggal kunci dalam bilik..ish2, punyala bertukang ketuk sana ketuk sini nak tanggalkan tombol sampai nak dekat sejam x setel2, tetiba ada akak tu turun dari atas tolong buka xsampai 5 minit je guna cover file yg transparent tu...haihhh..budak2~

oleh sbb internet xbuat hal sangat hari ni, dapatla upload gmbar2 tersimpan..tp gambar makanan je.almaklumla budak baru berkecimpung dalam bidang ni, excited terlebih nak ambil gambar benda2 yg di masak.layankan~~~ ^^

kitorang 2 gile sayur kat sini sbb senang nk dapat ^^ menu: bayam, kobis+brokoli, ayam msk kicap,timun, kuah kacang,sup telur. yummy! :P
ayam kari (ayam tenggelam, air lebih..hahaa), rojak~
sayur campur..bubuh je sume sekali..
jeng3, laksa sarawak! oh first time buat nih..lupe nak ambik gambar kuah...

of cos saye sgt happy utk show off :P. bukan xnak masak kt rumah betul, tp asal balik mesti mak dulu tanye, hari ni nak makan pe? nasi ayam? mihun sup? soto? g tolong kemas ruang tamu,sapu2 sume, nanti mak masak sedap2 ye... hehehe..camne la saye nak reti :P

p/s: saye dpt hadiah hair band for my belated bday,siyesly dah bertahun2 xde hair band.bukan xnak beli tp bajet da mature, so xsesuai :P

7 comments:

AkUaKuLa said...

laksa sarawak masak sndri ke?? pki rempah pe??

nasri.azlan said...

wahhh..byk giler masak..nak laksa sarawak..huhu..

Nurul Haniza said...

aaa..xingat pkai rempah pe ntah..mesti lame xmkn kn?..bila mok balit swak?

hee :D nasri, tu namanye semangat! :P

AkUaKuLa said...

haha...kmk x balit swak pon bleh gik mkn laksa swak...polah dik pun jak...mak kmk reti molah, kmk pon reti juak polah...x susah gilak...haha

leslielinda said...

alalala, nurul :X thanks for the wishes. best celeb kat rumah. :)

Now my turn to wish you happy New year!

-lala

Nurul Haniza said...

ceh danial,nak gak bgtau die reti bt laksa tu..hehehe

thanx lala! :D

AkUaKuLa said...

hahaha