Wednesday, July 8, 2009

Sayang Semua

Kenapa aku sayang mereka2 yg berada dalam gambar di bawah? sebab mereka adalah family gamelan aku... hari2 kitorang training same2 utk memenuhi permintaan mereka2 yg mahu persembahan gamelan berada dalam event mereka..dan sebenarnya tgn & telinga tu dah lekat ngan bunyi gamelan, kalau brpisah mesti rindu. betapa muzik mampu memeriahkn suasana..ngeh3. tapi sem ni ramai yg xde sebab 6 org g intern & 2 da abes..

so, utk yg pertama dalam sem ni ialah Masiswa Games 09. Overall, UTP jd champion utk malam tu! yeah3, congratz2! setel satu ni tak bermakna dah boleh berhenti training sebab ada banyak lagi menanti kat depan...fuh,seronok2. ^___^ satu lagi yg menyeronokkan ialah kami dapat baju baru, chantekk! sukenye.hehehe..meh aku tunjukkan gambar2 yg chanteks dan hensems. :P walaupun rasa cam raya @ nasyid @ g "kenduri kawen". kan3 kwn2 :D


didie, gamelan buat kite makin rapat kn :P
makin selalu aku usik ko, kalau mrh maafkan ye..hehe

first time dpt men gambang, 2nd instrument aku..
time kaseh sbb bg peluang ni ^_^

sukenye sume bila satu2 event dah berlalu2.

Esoknya, dapat cuti. Tak perlu g training & semua pun merancang utk kuar pergi Ipoh. Jalan2 + shopping cket + makan2 + tgk Ice Age III. Oh, movie tu sangat membahagiakan sbb satu panggung gelak x abes2. Aku pun rasa xcukup nafas nak gelak gak.. tambah lg, nama dinosaur tu Rudy.. komersial gak ea nama ko Rudy..hahaha. sape x tgk lagi, pegila tgk. BEST!

sebelum buat yg lain2, kita g isi perut dulu..
makan kat Kenny Rogers.

rasa disayangi..hak3
kak aira, aku, n kak awin

Itu je....daaa~

4 comments:

~nEeYsA~ said...

haha..
nurul mkin chubby..
kih2...
liplap2 eh org...

Faive said...

wah, sungguh chantekk baju baru itu!

hidayah Omar said...

hehehe, berseri2 cik kak sorang nih.. nk tnya, ada dpt tempahan perform utk mjlis knduri? haha.. (nk tempah..) hahahahahhaha... joking2.. ngeee~~

Nurul Haniza said...

neeysa,liplap la bgs,sng org nak nmpk :D

yeah,tengkiu2 faive..oh baju je?ehmm... :P

dayah, klu mjlis knduri ko,sume event len aku kensel sbb nk perform utk ko..tp aku sorang je la...hahah ^__^