Monday, July 20, 2009

Baru dan Lama

Hari ni da start sem baru, July 09...

yang baru,
housemate,..dpt ramai sesame dak2 chemy
course, ..ahaaa..npe sume 3 n 4 cdit hrs
lecturer, yg hensem dan chantek..hee..
rumah,..dah xyah naik tggi2
bilik,.. corner punye..yeah.haha..

yang lama tp kekal d hati,
kawan2 trsyg,..awl2 sem lg dah ada sharing session kn ;)
rumetku yg nakal :P.. i love u dear!
klrga sanggar kirana.. ketuk itu dan ini..

spnjg 4 sem kt sini, sem lepas adlh sem trbaik sbb mcm2 aku lalui..
so, semua jns prsn n rasa yg wujud tu aku dah rasa..suka,bahagia,ceria,tawar,bengang,kecewa pahit,payau,lemau..aha..semualah..hahah..
xamek test.. ni first time aku bt gk sem lps..
mkn eskrem byk2..sedapp..
gelak byk2.. sampai guling2
nangis byk.. mcm bdk2 je..cba jd matang cket..hee..
neway,thanx to all my fwenz..moga sem ni ukhwah kita lebih kukuh n mantap ^__^
jom warna warni kn lg life kita ni..
sem ni mesti lebih meriah sbb ada convofair kn..
apapun,nk minta maaf kt semua org klu ada buat slh..
okelah, dahla2 niza.. :)

ATTENTION: sambil2 tu nak promote ttg Debat Alam Sekitar IPT 2009. UTP jd tuan rumah kali ni..so tlgla support ye..ada klpgn meh la dtg tgk,jd audience kjp. masuk link ni http://debatalamsekitar2009.blogspot.com/.

8 comments:

hidayah Omar said...

yeah2!.. yg tak leh lupa, psl test imse tu la... hahhahaha..
sedap wooo eskremm.. (tpi bkn cornetto strawberi yg dh lemau kn3??)
hahhah... :P

jom2! kita maen kaler2 sem nih k!..

syg sahabat2 sy..
(very touching..huhuh)

sarah said...

haha.
KAWAN MMG PENTING!

:))

pESAwah said...

ni tahap pelangi nye colourful ke?
aish..niza, convofair pasti lebih meriah ~

CONVOFAIR = BAJU BARU + KASUT + MAKANAN + GAMELAN ...

wawawa..bahagie pulak :)

jom mantapskan lagi keakraban kite~

muahs

Faive said...

lorhh,
nape gelak sampai gulin-guling..~
yg lame dan baru ea,
owh2, yg baru juga akan menjadi lama..~

Nurul Haniza said...

dayah,bile lg nk mkn eskrem nih?
oke,say no to cornetto stawberi itu..haha :D

sarah,btl2..ptg sgt.

cik pesawah..amboi2,sukenye die..okeh,xsbr mnggu cnvofair ^__^

faive,klu xde yg baru,cmne yg lama akn ada kn..lama or baru hny skdr prkataan ;)

aku_niruri said...

all da bes 4 new sem!!
gambatte!

Leslie Linda said...

love you too, rummie!!:X

MOHD ASHRAF said...

dh jumpe blog kak haniza!!!!!!!!! hehe